Kleppevarden rundt - nærtur på Jæren (1340)

30. november kl. 17:30 - 19:30
Voksne, Seniorer
Fellestur, Fottur, Jæren, Kveldstur, Nærtur, Ettermiddagstur
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Ryfylkeheiane (se kart)
1340

Turen starter ved Klepp kyrkje, og går innom to av dei høgaste punkta i Klepp kommune: Kleppevarden og Hålandsfjellet. Før vi kjem hit, har vi gått gjennom Skjelbreidskogen. Turen er 5,6 km og ein må rekna å bruka 2 timar. Turen passer for alle.

• Oppmøte:
    Parkeringsplassen ved Klepp kyrkje. Turen starter her kl 1730.

• Turleiar:
    Kirsten Olafsrud Vestvik, mob. 488 94 736

• Ta med:
    Hodelykt og refleksvest

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 24 næturer i dei fire kommunane. Følg gjerne turlaget på Facebook.

Kleppevarden rundt - nærtur på Jæren (1340)

• Kirsten Olafsrud Vestvik
  • Tlf. 488 94 736