Avlyst Padling i mørket (13-26 år)

17. februar kl. 16:45 - 20:00
Fellestur, Padletur, Padling, Ungdom, Dntung, Aktivitetskortet
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Kajakkpadling i mørket det går helt fint! Med flinke instruktører på plass drar vi på padletur midt i byn og får oppleve Bergen fra en helt annen side.

Smittevern

Vi følger råd angående gjennomføring av kurs, og har en egen smitteverninstruks i DNT. Koronaberedskap og smitteverninstruks i DNT

Oppmøtested: Sandviksveien 62G kl. 16.45. Kurset varer fra kl 17 til kl.20 ca.

Kajakkinstruktør: Ronny, tlf. 916 87 169

Passer for deg 13-26 år

Utstyr: Deltakerne trenger ullundertøy, lue, hodelykt, hansker. Resten av utstyret får man låne av instruktør.

Mat og drikke: Ta med egen mat og drikke, og antibac.

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding til silje.valla@dnt.no med løpenummer på aktivitetskortet ditt.

Pris: kr 200,- for medlemmer. kr 500,- for ikke-medlem. Ikke medlem? Meld deg inn her. Prisen inkluderer utstyr og godkjent padleinstruktør.
Les våre generelle vilkår som gjelder ved deltakelse før påmelding.

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Turleder:

• Ronny Riise