Turboklubben i Kanadaskogen - Hengekøyer og bålkos på Ulveleirplassen

Voksne, Barn
Fellestur, Fottur, Barn, Tur, Turbo
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!

Dersom været tillater bruk av hengekøyer tar vi dette med oss på tur til Ulveleirplassen. Vi tester hengekøyene, og vi har to bålsteder slik at vi kan kose oss i vintermørket. Det tar ca 10 minutter å gå en lettere bratt sti opp (barna klarer den helt finT) til en kolle. Ned går vi en bredere sti som er lett og oversiktlig.

Tid: 17.30 - 19.00

Oppmøte: Bommen ved parkeringsplassen på Spelhaugen (Kanadaskogen)

Husk:

• Kle deg etter vær, og ta med ekstra klær
  • Kveldsmat (gjerne bålmat) og drikke
  • Håndsprit
  • Hodelykt
  • Hengekøye

Det vil ikke være anledning til å delta på aktivitet uten påmelding. Vi følger FHI sine anbefalinger og DNT sin smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet. Turleder vil sammen med deltakerene gå gjennom hvilke regler for smittevern som gjelder. Vi ønsker å ta med så mange barn som mulig og ber derfor om at det er kun en voksen per familie.

OBS: Du/dere er ikke påmeldt før du får bekreftelse på email!

Avbud: Vennligst gi beskjed så snart som mulig dersom du ikke kan være med etter påmelding. Ta kontakt med turleder.

Turboklubben i Kanadaskogen - Hengekøyer og bålkos på Ulveleirplassen

Velkommen til Turboklubben i Kanadaskogen!  Dersom været tillater bruk av hengekøyer tar vi dette med oss på tur til Ulveleirplassen. Vi tester hengekøyene, og vi har to bålsteder slik at vi kan ...

Turledere:

• Åge-Bernt Svendsen