Premieutdeling 5 turer med Turbo i Nordreisa

11. november kl. 17:30 - 19:00
Arrangement, Festival, 5turermedturbo, Premieutdeling
Barnas Turlag Nordreisa, Troms Turlag
Indre Troms, Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Da er det tid for høstens store begivenhet - premiering av alle flinke Turboer og Superturboer i Nordreisa! Det blir premier, diplom og medaljer til alle som har gått minimum fem turer.

NB! Merk dere at registreringsfrista er 15. oktober.

Dato: 11.November  2021
Sted: Fallvik Gård kl. 17.30

Vi feirer alle turboer og superturboer ute på Fallvik Gård i Steinsvik. Der får vi servert alt av mat og drikke, også håper vi turbo også dukker opp!

Vi har satt grense på 1 voksen pr 2 barn, voksne utover dette betaler 150 kr i egenandel for mat.

Påmeldingsfrist: 15. oktober. Helt fram til da kan dere gå turer og samle koder.

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne.  Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

PRIS: Gratis for alle. Krever påmelding.
Takk til Troms og Finnmark Fylkeskommune som støtter 5 turer med Turbo og gjør det gratis å være med!

PS. Det koster bare 140 kroner å bli medlem i Barnas Turlag. Du melder ungene lekende lett inn her!

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Hilsen frivillige turledere i Barnas Turlag Nordreisa og koordinator Merethe Stiberg

Premieutdeling 5 turer med Turbo i Nordreisa